Rio de Žaneiro – Čudesni grad

Rio de Žaneiro, grad karnevala, muzike, plesa, ljubavi, fudbala. Grad drugačiji od svih svetskih metropola. Otkrijte zašto.Milionska prestonica. Drugi grad po veličini u Brazilu i glavni grad države Rio de Žaneiro. Grad poznat po čuvenim plažama, karnevalima, fudbalu, muzici, očuvanim tropskim šumama. Dve najveće svetske šume nalaze se baš u Riu, okružene plažama i planinama.

Osetite savršeno umeće življenja, upoznajte stanovnike Ria i njihov zavodljiv i zadovoljan pogled na život. Vrela samba, svetski poznate plaže Copacabana i Ipanema, kafići i barovi uvešće vas u čarobni svet  života u trenutku i života bez briga. Rio je takodje poznat po bogatom noćnom životu, uz mnoštvo klubova i  barova.

Umetnost i kultura Brazila su izloženi u brojnim galerijama i muzejima u gradu. Rio je raj i za ljubitelje šopinga, možete pronaći apsolutno sve što nude kako poznati kreatora tako i ulični prodavci. Grad koji će vas jednostavno zaljubiti u svoju prirodu, hranu, muziku, kulturu, lepotu. Botanička bašta, nacionalni park, Samba grad, gomila prelepih plaža… Sve su to mogućnosti i atrakcije koje vam Rio nudi. Doživite ovaj grad!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + 8 =