Gevora, najviši hotel na svetu otvara vrata gostima

Dubai je definitivno destinacija koja pomera standarde u svemu, i kod njih je sve grandiozno i raskošno, ponekad do te mere da se graniči sa dobrim ukusom. I ovog puta su uspeli u tome, otvorili su njviši hotel na svetu, iako je najviši pre toga, bio baš kod tu, u Dubaiju.

Dubai je zemlja čuda, zemlja napretka i prospriteta. Kod njih sve mora da bude veće bolje i skuplje nego bilo gde na planeti, pa su vodeći se tim ciljem uspeli ponovo da oduševe i nadmaše sami sebe. Sada, nakon par godina izgradnje, otvorili su vrata najvišeg hotela na svetu, koji ima visinu od tačno 365 metara.

Ovaj hotel se zove Gevora, ima 75 spratova i 528 soba za smeštaj gostiju, a nalazi se u luksuznom Trade Centar okruženju. Ovaj hotel gostima nudi najbolje od bliskoistočne gostoljubivosti i luksuza što je svakako i bio cilj, a što se iz njegovih monumentalnih dimenzija može naslutiti.

Hotel ima četiri restorana i bar u bazenu, iz kog se pruža panoramski pogled na okruženje, i svaki mogući vid luksuza i ekskluzivnosti, a imajući u vidu da se glavne turističke ture i obilasci prave helikopterom ili balonom, ova filozofija možda i ima smisla.

izvir:tumagazin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − 4 =